Blomster til hverdag og fest

Blomster, bryllup, indretning og planteservice

Hos Ulrik John Blomster tilbyder vi alt inden for blomsterbinderi til private og erhverv. Uanset om det drejer sig om blomster til livets store fester, en forskønnelse af hverdagens små stunder eller større leverancer til virksomheder, hoteller og lignende, så står vi klar med inspiration og rådgivning fra vores smukke blomsteroase.

Har De brug for råd til indretning af Deres bolig, blomsterdekorationer til bryllup eller planteservice, så kan vi også tilbyde hjælp til dette.

Butikken

I vores velduftende blomsteroase finder De et stort udvalg af afskårne blomster fra det meste af verden. Disse kan vi sammensætte til både klassiske, nytænkende og kreative buketter, der matcher Deres stil og ønsker. 


Butikken er derudover fuld af et spændende udvalg af brugskunst og nips til både bolig og have, blandt andet italiensk- og kinesisk designede krukker, ligesom De finder unikke figurer, opsatser og fontæner importeret fra det fjerne Østen. Kig ind og bliv inspireret!

Bryllup

Står De over for livet store kærlighedsfest, brylluppet, er blomster en stor og uundværlig del af festens skønhed. Vi sørger naturligvis for, at der er styr på alt fra brudebuket og knaphulsbuket til blomsterdekorationer på bordene og blomster til stolerækkerne. 


Ud fra en snak om Deres bryllupstema og æstetiske ønsker kan vi i blomsterbinderiet sammensætte smukke buketter, hvad end de skal være klassiske rokokobuketter eller anderledes og kreative.

Begravelsesbuketter

Vi afstemmer vores smukke bårebuketter, begravelsesblomster, kranse, kistepynt m.m. efter vores kunders behov og ønsker. 

Vi tager os god tid til alle vore kunder, så de får de smukkeste buketter og kranse m.m.

Indretning

Ulrik John Blomster tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med indretning og udsmykning af Deres bolig.

Vi tager os god tid til hver enkelt gæst i butikken, så vi kan komme med forslag og idéer på baggrund af Deres ønsker og behov.

Planteservice

Har De behov for vedligehold af Deres grønne planer enten indendørs eller udendørs, så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder planteservice for både private, firmaer og institutioner, og det er en oplagt mulighed for kunder, der ønsker en dejlig atmosfære, men ikke har tiden til selv at opretholde den.

Vi kommer en gang om ugen med planter og blomster, sørger for at planterne er friske og tager de gamle fra foregående uge med, så de ikke er til besvær for kunden.

Bestilling af træer og buske

Ulrik John Blomster tilbyder kompetent rådgivning i og hjælpe til bestilling af træer, bukse, hækplanter, stauder m.m.

Vi får leveret fra bl.a. fra Holland, Italien og Tyskland. Vi kan også være behjælpelig med beplantningen m.m.

Kom ind i butikken og hør nærmere om hvad vi kan hjælpe med.